Приятел и след смъртта: Вин Дизел отведе дъщерята на Пол Уокър до олтара (Снимки и Видео)

Преди броени дни 22-годишната дъщеря на покойния Пол Уокър - Медоу Уокър, каза "Да" на избраника си.

Наследничката на звездата от "Бързи и яростни" и "Осем герои" се венча за актьора Луис Торнтън-Алан в Доминиканската република. А честта да я заведе до олтара се падна на не кой и да е, а на най-верния приятел на баща ѝ - актьора Вин Дизел. Освен че бе изключително близък с покойния Пол, той е и кръстник на Медоу.

View post on Instagram
 

Припомняме, че след трагичната смърт на Уокър преди осем години екипът на "Бързи и яростни" си постави за цел да бъде семейство за младата Медоу. Най-всеотдаен на семейството се оказа актьорът Вин Дизел, който освен колега и екранен партньор на Пол, бе и негов най-близък и доверен другар.

През годините след смъртта на Уокър той многократно заявяваше и потвърждаваше

с поведението си, че е част от семейството на Уокър. Затова и едва ли би се намерил по-подходящ човек, който да изпрати дъщерята на Пол Уокър до олтара, от Вин Дизел.

View post on Instagram
 

Медоу Уокър се изявява като модел. Новината, че се е сгодила за Луис съобщи самата Медоу още през август, малко след като стана публично известно, че двамата са влюбени. Тя сподели в Инстаграм снимки и кратко видео от сватбената церемония.

View post on Instagram
 

На нея са присъствали семейството на Медоу и приятели, сред които и актьори от "Бързи и яростни" като Джордана Брустър и, разбира се, Вин Дизел.

"Женени сме", написа дъщерята на Пол Уокър към кадрите.

В празничния ден Медоу Уокър бе заложила на копринена бяла рокля Givenchy Haute Couture. Тя споделя пред списание Vogue, че пандемията е възпрепятствала сватбените планове. "Семейството на Луис не успя да присъства", казва тя. "Много близки приятели, които считаме за семейство, също не можаха да присъстват поради ограничения за пътуване."

Лелята на Медоу Палома обаче е помогнала на двойката да планира сватбата си. "Тя свърши невероятна работа", разказва Медоу пред изданието. "Не можехме да си представим, че ще бъде по-съвършено и лично – и, честно казано, беше лесно и просто. Луис и аз знаехме точно какво искаме от самото начало. Беше много интимно празненство."

След сватбената церемония е последвало плажно парти, за което Медоу споделя: "Всички бяхме боси и танцувахме върху пясъка".

View post on Instagram
 

Тази година се навършиха 20 години от първия филм "Бързи и яростни". Годишнината бе отбелязана с премиерата на деветия филм в скоростната поредица. Пол Уокър загина в автомобилна катастрофа през 2013 г.

Четете още: Пол Уокър: Животът е твърде кратък, а най-голямото проклятие е да се влюбиш