Всички, които си мечтаят да видят "Приятели" отново заедно, навярно ще подскочат до небето от радост, защото Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу отново застават рамо до рамо.

Бързаме да поясним обаче, че причината за събирането на любимите ни актриси не е заснемането на нови серии от тивипродукцията, а е парти по случай рождения ден на невероятната Кортни Кокс. Като трите известни дами не само се веселиха заедно, но и не пропуснаха да се снимат за радост на феновете си.

Кортни лично качи кадъра в профила си във Фейсбук, като не пропусна да подчертае колко се радва, че е прекарала специалния си ден именно с Джен и Лиса.

"Каква късметлийка съм да празнувам рождения си ден с тези двете. Обичам ви, момичета. Толкова много", написа звездата. "Обичам ви. Честита да си, Кортни!", пък отговори Лиса под снимката, която събра милион и седемстотин хиляди само за няколко часа.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Дженифър Анистън и Кортни Кокс са си близки дружки повече от 20 години.

Двете се запознават през 90-те години на снимачната площадка на сериала "Приятели", където играят приятелки от ученическите години. Въпреки че не са такива в живота, двете се сближават и не след дълго се превръщат в най-голямата подкрепа една за друга. Затова и през 2005 година, когато Брад Пит изоставя Дженифър Анистън заради Анджелина Джоли, комедийната актриса намира утеха и подкрепа в лицето Кортни. За да се съвземе от раздялата, Джен дори се мести да живее в имението на Кокс. Анистън се мести отново в дома на приятелката си и няколко години по-късно, когато ремонтът на имението ѝ в Малибу се забавя по-дълго от очакваното.

"Спала съм в гостната ѝ наистина много пъти", призна преди време Джен.

"Без да издавам много от личния си живот, ще кажа, че Кортни е с мен в добро и лошо. Тя никога няма да те упрекне. И въпреки че не си позволява да съди, винаги ти казва истината, защото е много честна и откровена. Освен това е до болка лоялна и любяща", допълва Анистън.