Простреляха кучкаря на Лейди Гага - отвлякоха любимите ѝ песове

Две от кучетата на Лейди Гага са били откраднати при въоръжен грабеж в Холивуд снощи, съобщи Асошиейтед прес, като се позова на полицията. Човекът, който ги разхождал, бил прострелян с един куршум, но засега не се съобщава да има опасност за живота му.

Трийсетинагодишният мъж разхождал трите френски булдога на поп иконата, когато бил нападнат от двама мъже, които го простреляли. Две от кучетата били откраднати, а едно успяло да избяга.

View post on Instagram
 

Двамата нападатели излезли от автомобил, с който след това избягали. Единият от тях прострелял с полуавтоматично оръжие човека, който разхождал кучетата, след като той се опитал да окаже съпротива.

View post on Instagram
 

Не е ясно дали атаката има връзка с факта, че животните принадлежат на Лейди Гага, отбелязва АП. Самата певица е в Рим, където снима филм за марката "Гучи".

Лейди Гага дава награда от половин милион долара за двата откраднати френски булдога - Коджи и Густав, са споделили от обкръжението ѝ, предават Франс прес и Ройтерс. По принцип този тип четириноги са доста скъпи, особено, ако са с потекло, коментират запознати.