Птиче буквално кацна на рамото на Билалов (СНИМКА)

30 юли 2022 | 07:50
21471
4
Снимки: Instagram
4

"Птичката каца веднъж на рамото". Щастието се усмихна на обичания водещ и актьор Михаил Билалов. Той сподели снимка, на която се вижда симпатично птиченце безстрашно кацнало на рамото на водещия на "Стани богат".

Билалов коментира доволно статуса, че "веднъж и на мен да ми кацне птичката на рамото".

Щастието му е пълно, тъй като снимката е от святото място на България - "Рилският манастир". Коментиращите започнаха да спорят дали това е на хубаво, защото според някои в църквата такова понятие като поличба се счита за грях суеверието за добро или за лошо е далеч от Христа.


Да припомним, че звездният сериал “Връзки“ се завръща на малкия екран с развод и грандиозен скандал. Михаил Билалов (в ролята на Тони) се развежда с жена си Лилия Маравиля, научавайки за нейната изневяра, а тя от своя страна е шокирана да научи за грандиозната му измама с терапевтката Ясмина (Яна Маринова). 

 


Четете ощеСлед 4 години пауза: Ники Кънчев отново в ефир, Билалов да му мисли

Още по темата

Коментари

4 Безмозъчна
  01 август 2022 | 07:48 отговор
 

Аз ли съм станала или те. Или вие вече нямате материали за да стигнахте дъното Рейтингът ви пада и много народ спират да ви четат покрай тези силиконки Жалко за Вас!

 
3 Лилия йорданова
  31 юли 2022 | 16:01 отговор
 

Габриела става за много неща но най вече за платили.

 
2 Зозо
  31 юли 2022 | 14:24 отговор
 

Така е и аз се чудя,вижда се колко страшно изпростяха 2-3 поколения ,но се продължава.....

 
1 Иванка Вълчева
  31 юли 2022 | 13:14 отговор
 

Моля,престанете да показвате и рекламирате тези силиконови чучела! Нито е красиво нито е възпитателно за подрастващите.В коя нормална страна има такова нещо ? Да сте виждали водещи,актриси или певици от световните сцени със силикон ? Докога ще ни пробутвате тези маймунски задници ?

 

Добави Коментар

Най-четени