Автор
Woman.bg

Първият ден в затвора на отчаяната съпруга Фелисити Хъфман

Отчаяната съпруга Фелисити Хъфман влезе в затвора.

Вчера тя, придружавана от съпруга си, се яви във федерален затвор в Калифорния, за да излежи 14-дневната присъда, която миналия месец бе постановена от съда.

Актрисата ще излежи наложеното ѝ наказание във федерален затвор с ниска степен на охрана в Калифорния. През двете седмици в него към Хъфман ще се обръщат не по име, а с номера, който получи при влизането си - No.77806-112. Това е правило, което важи без изключение за абсолютно всички, излежаващи присъда, в затворите в САЩ, пишат американските медии.

Подобно на останалите затворнички, Хъфман ще получи униформа и бельо за престоя си в затворническото учреждение. Актрисата ще дели стая и тоалетна с три жени, допълват от АВС.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че март месец Фелисити Хъфман бе арестувана по време на зрелищна акция. Агентите на ФБР са нахлули в дома на актрисата в ранните часове на 12 март, докато тя, съпругът ѝ и двете ѝ деца още са спели. Звездата не е оказала съпротива и се е предала на властите.

Делото срещу Фелисити приключи през септември. Тя бе осъдена на 14 дни затвор, след като се призна за виновна по обвиненията, че е платила подкуп, за да улесни влизането на дъщеря си София в престижен университет. Под клетва актрисата разказа, че е платила 15 000 долара, за да получи правилните отговори за входящия изпит на дъщеря си. В престъплението е участвал и съпругът ѝ Уилям Мейси, но обвинения срещу него не бяха предявени.

На актрисата също така бе наложена глоба от 30 000 долара, както и принудителен обществено полезен труд в размер на 250 часа.

View post on Instagram