След Малдивите, Райна стегна куфарите за Гърция. Певицата и приятелят ѝ, ММА боецът Валери Тюлеков, заминаха на почивка в Кавала.

Откакто са заедно, изпълнителката спря медийните си изяви. Влюбените гълъбчета постоянно публикуват кадри в Инстаграм и Фейсбук от екзотичните си почивки.

Според светските клюкари най-съкровената мечта на двойката е да станат родители.


Почитателите на изпълнителката също се надяват любимката им да стане майка. Припомняме ви, че преди време феновете засипаха с неудобни въпроси певицата.

Почитателите ѝ искаха да разберат дали Райна ще става скоро майка. Някои от тях даже предположиха, че вече е бременна.


„Не съм бременна и никога не съм била, нито е в плановете ми, засега! Край вече с хипотезите!“, коментира лаконично Райна.
Този отговор отприщи в социалната мрежа вълна от коментари: „Ми кога ще си имаш бебче - на 50, или не обичаш и искаш детенце. Не е моя работа, просто питам“, „Време ти е скъпа!“, „Дано да станеш майка, някой ден“, „Всеки е свободен сам да взема решения за живота си! Много хора си завират носа, където не им е мястото.“


Повод за нахлуването в личното пространство на певицата станаха снимки, които тя публикува в социалната мрежа. Кадрите бяха от ваканцията на Райна на Малдивите.