Автор
Woman.bg

Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли показаха бебето

Звездната двойка Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли винаги са се старали да осигурят лично пространство на децата си и избягват те да попадат под светлината на прожекторите. Съвсем наскоро се роди и третата им рожба, а новината бе пазена в тайна доста дълго време. До днес не знаехме дори какъв е полът на бебето, но Райън и Блейк най-накрая решиха да споделят или по-точно да намекнат и този факт, като показаха снимка с детето.



Рейнолдс публикува кадъра в социалните мрежи, на който той и красивата му съпруга са в страстна прегръдка, а между тях е новороденото, чието лице е скрито с емотикон. От публикацията става ясно, че снимката е направена в Британска Колумбия и че бебето е момиченце. Това е третата дъщеря за Райън и Блейк. Очевидно актьорът е обречен да живее в женско царство.


До момента двойката не е потвърдила официално нито кога точно се е родило детето, нито какъв пол е, а също така не е известно и името. Почитателите предполагат, че е момиченце, заради описанието към снимката, която Райън споделя.

Каква може да е причината за тази потайнственост според вас?

Четете още: Снимките на Кейт Мидълтън, които вбесиха Елизабет Втора