Меган и Хари може да присъстват в медийното пространство всеки ден, но винаги се намира по някоя нова тайна около, която да шокира света. Тази обаче е наистина голяма и херцозите са я пазили ревностно, но уви - неуспешно.

Припомняме ви, че през пролетта двамата дадоха бомбастично интервю пред Опра Уинфри, от чийто последствия кралското семейство все още страда. Тогава Меган обвини неназован член на фамилията в расизъм, което беше сред най-тежките изявления за фамилията. Херцогинята и Хари обаче категорично отказаха да споделят кой е човекът, позволил си да направи коментар за цвета на кожата на Меган. Затова и месеци наред се водят дебати, дори и разследване, поръчано лично от кралица Елизабет, за да бъде установено кой е източникът на расистското изказване.

И макар този въпрос все още да няма отговор, стана ясно защо Меган и Хари отказват да посочат името на човека, обвинен в расизъм. Очевидно това не е случайна личност или просто служител в двореца, защото ако се разбере кой е той, ще бъде опустошително за всички.

Четете още: Снимки от детството на Брад Пит разбуниха духовете сред феновете