Рене Зелуегър със стряскащо слаба визия на фестивала в Торонто

13 септември 2019 | 08:57
14123
3
Снимки: Getty/Images
3

Рене Зелуегър, която се превъплъти изключително успешно в ролята на холивудската икона Джуди Гарланд, се появи на червения килим на филмовия фестивал в Торонто със стряскащо слаб вид.

Актрисата бе заложила на бледосиня рокля с деколте тип "лодка", декорирана с елеганти копчета по цялата ѝ дължина. Широк колан подчертаваше тънката талия на актрисата. Зелеуегър, която сме свикнали да възприемаме с подчертано по-пищните ѝ и секси форми, този път не приличаше на себе си.

Дали ролята на Гарланд е изстискала до последно енергията на талантливата актриса, или причината за анероксичния ѝ вид е резултат на здравословен проблем, можем само да гадаем.

Това, което знаем само е, че трудът, който 50-годишната Рене е вложила, за да се превъплъти до съвършенство в ролята на покойната звезда от златния век на Холивуд, е безжалостно голям. Самата тя споделя, че е дала всичко от себе си, за да може да придаде максимална автентичност на образа на Джуди Гарланд във филма "Джуди". Кинолентата бе представен на кинофестивала в Торонто и аплодирана възторжено от публиката.

"Джуди" на режисьора Рупърт Гулд проследява период от живота, в който екранната легенда се бори със здравословни проблеми. Гарланд умира на 47-годишна възраст в Лондон през 1969 г. от свръхдоза лекарства.

По време на снимките за продукцията Рене Зелуегър, известна като методова актриса, остава в ролята на Джуди Гарланд дори след заснемането на сцените, за да може самата тя да влезе по-надълбоко във вселената на легендарната изпълнителка на „Под дъгата“.

Рене Зелеуегър в ролята на Джуди Гарланд

Фин Уитрок, който играе петия и последен съпруг на Гарланд - Мики Дийн, споделя, че когато е видял за първи път Зелуегър в образ, не е могъл да я познае.

Превъплъщението на Рене Зелуегър като Джуди Гарланд получи положителни отзиви от фестивалната публика и критика, а очакванията за награди са доста големи. "Рене е идеална, защото е страхотна актриса, но освен това пее, забавна е и има голямо сърце", не пести възторга си към таланта и играта на Рене и режисьорът Рупърт Гулд.
Филмът "Джуди" тръгва по екраните на САЩ от 27 септември.

Четете още: Рене Зелуегър проговори за пластичните си операции
 

Още по темата

Коментари

3 Aneta
  13 септември 2019 | 19:11 отговор
 

Mnogo dobre izglejda.Bih kazala perfectno.

 
2 С
  13 септември 2019 | 17:27 отговор
 

Определянето на нормално изглеждащи жени като "стряскащо слаби" нама да направи наднорменото ви тегло по-приемливо.

 
1 поп Грую
  13 септември 2019 | 13:20 отговор
 

супер си е, бих й плеснал една патка

 
 
Виктор
13 септември 2019 | 22:30

А на мен кога ще плеснеш една патка мммммммм чакам

Добави Коментар

Най-четени