Решено е: 'Приятели' ще има продължение напук на коронавируса

16 години след финала на "Приятели", култовият комедиен ситком тръгва с нови сили по телевизионния екран.

Един от най-успешните ситкоми в историята на телевизията продължава да вълнува и буди интерес сред зрители от цял свят до днес. Забавните случки за шестимата приятели - Рейчъл, Моника, Фийби, Чандлър, Рос и Джоуи, си остават все така привлекателни за малки и големи.



Както по-рано ви съобщихме, кризата с коронавируса и мерките за ограничаване на неговото разпространение наложиха спирането на производството на сериали, в това число и на "Приятели", и отложиха дългоочакваното продължение.

Първоначално проектът трябваше да се снима на 23 и 24 март в Бърбанк, но сега производството е отложено „поне до май“, според The Hollywood Reporter. Новите дати на снимките все още не са ясни, както и денят на излизане на крайния продукт. Такъв обаче със сигурност ще има, съобщава BAZAAR.

Припомняме, че, когато бе обявена новината за събирането, всички актьори споделиха една и съща снимка на профилите си в Инстаграм, с надпис към нея - „Случва се“, и се отбелязаха взаимно. Кадърът е дело на Марк Селигер и е публикуван в „Ролинг Стоун“ на 18 май, 1995 г.

View post on Instagram
 


За първи път сериалът започва да се излъчва на 22 септември 1994 г. Достатъчни са само няколко дни, за да се превърнат актьорите в него в едни от най-любимите лица на малкия екран.

И така, специалният епизод на „Приятели“ може и да се забави, но това не пречи да се насладим на всички сезони (от общо 236 епизода) на любимия ни сериал, които вече се излъчват с пълна сила, от началото на май, на новата стрийминг платформа на HBO – HBO Max, където по-късно ще видим и новият едночасов филм.

От HBO пък са похарчили 425 милиона долара за правата на „Приятели“ и от лятото неговите абонати също ще имат на разположение десетте сезона на култовия ситком.

Четете още: Звездите от ''Приятели'' преди и сега