Коронавирусът ще бъде победен, само ако всички сме обединени в борбата срещу него. Звездите на запад вече го правят, като допринасят за напредъка с леченията под формата на щедри дарения.

След като Кристиано Роналдо направи невероятен жест с финансова помощ, както и с превръщането на хотелите му в болнични завдения за борба с коронавируса, Риана също реши да дари голяма сума. Красавицата от Барбадос дава 5 милиона долара на организации по света, които се грижат за удобството и сигурността на възрастни хора в този така тежък за тях момент.



Тези организации са фокусирани върху доставянето на храна и продукти от първа необходимост. Част от сумата е предназначена и за покупка на предпазни костюми за лекарите и учените в различни болници и лаборатории, които търсят лек за вируса. Риана прави официално дарението чрез личната си фондация Clara Lionel, която е основана в чест на баба ѝ и дядо ѝ.

Гласовитата дама е сред многото звезди, които подадоха ръка в този ужасен за човечеството момент. Милиони долари бяха дарени не само от нея и Роналдо, но и от Блейк Лайвли, Майли Сайръс, Ким Кардашиян, Джъстин Бийбър и др.



Четете още: Момичето на Бонд разказа, че успешно се бори с коронавируса