Автор
Весела Георгиева

Риана сподели нова снимка - на коремчето си

Певицата Риана, за която наскоро разбрахме, че ще става мама, публикува в Инстаграм снимка, на която показва бременното си коремче. Явно изпълнителката не може да се стърпи да сподели емоциите, които карат сърцето й да бие по-учестено. И ако досега РиРи пазеше новината в тайна, сега тя сякаш иска да сподели всеки миг.

View post on Instagram
 

Преди ден Риана и A$AP Rocky обявиха, че са в очакване на първото си дете. Носителката на "Грами" и световната рап сензация споделиха щастливата новина в Инстаграм, две години след първите информации за връзката им.

Риана дори показа снимки с наедрялото си коремче.

View post on Instagram
 

Родената в Барбадос певица се среща с рапъра A$AP Rocky от януари 2020 г.

В интервю за списание GQ A$AP наскоро обсъди перспективата да стане баща, заявявайки: "Ако това е в съдбата ми, абсолютно. Мисля, че ще бъда невероятен, забележителен, като цяло невероятен баща", пише "Дарик".

Двойката е работила по много съвместни проекти, а Риана е в ролята на любовта на рапъра във видеото му от 2013 г. към песента "Fashion Killa". През същата година A$AP подкрепи Риана за американската част от турнето ѝ "Diamonds", което разпали спекулациите. A$AP дори представи марката "Fenty" на Риана на Британските модни награди през 2019 г.