Автор
Woman.bg

Рики Мартин очарова феновете със снимка на дъщеря си (снимки)

Латино звездата Рики Мартин показа дъщеря си за радост на многобройните си фенове.

Изпълнителят и неговият съпруг - Джоан Йозеф, са горди родители на цели четири дечица - три момчета и едно момиченце. Рики се опитва да пази наследниците си от светлините на прожекторите, затова и кадърът, на който е гушнал малката си дъщеричка Лусия, се превърна в истински хит онлайн.

На снимката русокосото момиче е с жълта хавлия с качулка-лъвче, с която е, меко казано, сладко. Под фотоса Мартин е написал на испански краткото, но красноречиво: "Господарката на мечтите ми".

View post on Instagram
 

Поясняваме, че това е първата снимка на Лусия, на която личицето ѝ се вижда ясно. Предишните кадри, които певецът споделяше, бяха уловили или ръчичките на детенцето или телцето му, като лицето му умишлено оставаше скрито.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Когато Лусия бе на осем месеца, Рики Мартин качи фотос, на който сладураната е облечена в рокля на цветя със синя панделка в косите, но лицето ѝ е в профил, така че отново не се виждаше напълно.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че Рики Мартин и половинката му са родители, освен на малката Лусия, и на двама близнаци, които вече са на 11 години - Валентино и Матео. Двойката има и момченце на близо два месеца, носещо името Рен.

View post on Instagram
 
View post on Instagram