Рита Ора си хареса къща в българско село

21 декември 2020 | 19:50
2720
1
Instagram
1

Британската изпълнителка Рита Ора си харесала къща в Пернишко. Именно там се състояли снимките към новия й клип, разкриха източници от екипа й.

Изпълнителката на хитовете „Hot Right Now“ и „Poison“ остана точно 4 денонощия на родна земя. Всеки един от четирите й снимачни дни е бил на различно място. Най-голям интерес предизвика появата й на Бузлуджа, но е снимала кадри на други любопитни места, като пернишко село и полето край него.

Именно този район й е напомнил за родната й къща в Косово и затова е държала да заснеме кадри там. Последният снимачен ден пък е бил в лъскав столичен хотел в центъра на София. Звездата обаче не остана у нас за коледните празници, пише „Телеграф“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)Сестрата на певицата Елена Ора, която я е придружавала у нас, разкри в социалните мрежи, че двете вече са в Дубай и най-вероятно там ще прекарат Коледа и Нова година. Една от причините да не се прибере сега директно в Англия, където е отраснала, вероятно е задължителната карантина от 10 дни, която трябва да изкара.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)


Освен това тя изглежда е сърдита, задето я глобиха с 10 000 паунда, че е нарушила мерките и е направила парти за 30-ия си юбилей в ресторант, въпреки че по-късно официално се извини и нарече постъпката си „непростима грешка“.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.

Коментари

1 Иван Стояное
  23 декември 2020 | 16:23 отговор
 

Това добре, но се отказала да я купва, защото станало малко недоразумение. Перничани, иначе много мили и културни хора, докато да разберат, че името и е Рита Ора - ората я наритали!!!

 

Добави Коментар

Най-четени