Роклята, с която Меган оповести бременността си, носи невероятно послание

Принц Хари и Меган Маркъл зарадваха своите фенове като споделиха една страхотна новина точно в деня на любовта - а именно, че очакват своето второ дете. Съвсем скоро Арчи, който ще навърши две години, ще става батко.

„Можем да потвърдим, че Арчи ще става батко“, заяви говорител на семейството, като не разкри дали очакваното бебе ще бъде момиче или момче.

Новината за бременността беше поднесена по много романтичен начин, изпълнен със символика. И беше своеобрзане трибют към паметта на майката на Хари - принцеса Даяна. През 1984 година тя обяви, че с принц Чарлз очакват второ дете (самият принц Хари), а датата беше 13 февруари.

View post on Instagram
 

За да отпразнуват специалния момент, Меган и Хари публикуваха професионална снимка, направена от фотографа Мисан Хариман. Според списание People, стилът на херцогинята е бил изпълнен със скрити послания. Меган е облечена в дълга рокля от Carolina Herrera, а People посочва, че тоалетът е бил направен, докато Меган е била бременна с Арчи.

Хариман, който е първият чернокож фотограф, снимащ корица за списание Vogue, сподели мили думи относно Меган в социалните мрежи. „Меган, бях на сватбата ти, за да видя как започва една любовна приказка и, приятелко, радвам се, че мога да запечатам как тя се развива. Поздравления на херцога и херцогинята на Съсекс за прекрасната новина!“, написа той.

Новината за втора бременност идва само няколко месеца, след като Меган разкри, че миналата година е преживяла спонтанен аборт. „Да загубиш дете означава да носиш почти непоносима тъга, изпитана от толкова много, но призната от толкова малко“, написа тя в есе за New York Times. В него Маркъл добавя, че е загубила детето си през юли, но не е имала смелост да говори за това до ноември.