Руски звезди полудяха по приложение: Сравняват себе си с животни! (Снимки)

Ново приложение стана хит в социалната мрежа сред руските знаменитости. Редица имена от света на шоубизнеса в Русия полудяха по забавна апликация за редактиране на снимки, даваща възможност на всеки да провери с физиономията на кое животно съвпадат оптимално чертите на лицето му.

На профила си в Инстаграм своите резултати споделиха вече известни на руската публика имена като Олга Бузова, Оксана Самойлова, Тимати, Анна Седокова, Ксения Бородина, Наталия Рудова, Михаил Галустян, Анастасия Решетова.

"Ефектът, разбира се, е неочакван", пише телевизионната водеща Ксения Бородина, откривайки удивителна прилика на лицето си с червената панда, котка и куока.

View post on Instagram
 

Певицата Олга Бузова пък изрази радостта си от факта, че прилича на тигър, и с гордост споделя, че в това няма нищо случайно, тъй като самата тя била родена в годината на тигъра.

Рапърът Тимати се забавлява с резултата от програмата, сравняваща лицето му с това на шимпанзе.

Друг познайник на руската аудитория е комикът Михаил Галустян, представен от приложението в различни животински варианти - от харизматично куче до забавно прасе. Това, разбира се, се дължи на различните кадри с коя от коя по-артистичнии физиономии на артиста.

View post on Instagram
 

Четете още: Всички са влюбени в ген. Мутафчийски: 35 суперзабавни колажа с него, които ни усмихнаха