Салма Хайек плакала, докато се събличала за секс с Антонио Бандерас

18 февруари 2021 | 13:30
109492
8
Инстаграм, Getty images
8

Актрисата Салма Хайек сподели в интервю пред Дакс Шепърд, че снимките на секссцената, в която се отдава на гореща любов с героя на Антонио Бандерас в култовия филм "Десперадо", са били наистина трудни за нея. Тогава за първи път ѝ се е наложило да разголи плът пред обектива на камерата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@movie.s_)

"Любовната сцена не беше включена в сценария, напротив, от студиото я поискаха, след като видяха химията между мен и Антонио. Беше ми много, много трудно... Преди това никога не бях правила нищо подобно, така че преди да започнем да снимаме, избухнах в плач, повтаряйки си думите: "Не съм сигурна, че мога да го направя. Просто не знам. Страхувам се", разкри тя.

Тогава режисьорът Робърт Родригес, който открива Хайек за американското кино, започва да я убеждава, че независимо какво си мисли, тя е способна да го направи. Той ѝ казва, че по този начин ще наложи името си и ще успее в шоубизнеса.
 

В крайна сметка Салма склонява да свали дрехите си, но не може да се престраши да махне хавлиената кърпа, с която излиза от съблекалнята, и да разкрие голото си тяло пред екипа на продукцията.
 

"Не бях способна да се насиля да захвърля хавлията. Спомням си, че всички се опитваха да ме разсмеят, за да прогонят напрежението и да ме накарат да се отпусна, в резултат на което я свалях, но две секунди по-късно сълзите ми отново потичаха", казва тя, допълвайки, че все някак са успели да преодолеят неловката ситуация, правейки най-доброто, на което са били способни.

Едно от най-големите ѝ притеснения всъщност било как нейният баща ще приеме въпросната сцена, ако реши да изгледа заглавието с нейно участие. По думите ѝ тази мисъл дълго време не ѝ давала мира, карайки я да се тревожи дали изявата ѝ ще провокира неговото възмущение, или по-лошо - ще предизвика присмех у познатите му, които ще се шегуват със Сами Домингес.

Именно след премиерата на "Десперадо" Хайек се превръща в една от най-големите звезди в индустрията. Според звездата за представителите на силния пол секссцените са по-лесни, защото нямат проблем с голотата. 

Още по темата

Коментари

8 марги
  04 август 2021 | 12:57 отговор
 

Кой казва, че да си актриса е нещо лесно?

 
7 Копстерфилен
  31 март 2021 | 10:44 отговор
 

Га яде фафлите ни рива ...

 
6 Литекс-София
  20 март 2021 | 18:43 отговор
 

Аве, Салма, я ми напомни кой пол се снима по кожа в Инстаграм и всякакви списания. За кой е по-лесно викаш? Ако толкова не си исйала, да си беше тръгнала. Не само приятелите на баща ти, ами никой нямаше да е чувал за теб. Га яди баницата ни рива.

 
5
  04 март 2021 | 00:37 отговор
 

Опитайте се да бъдете джентълмени, а не простаци!

 
4 GOSHKO
  20 февруари 2021 | 09:13 отговор
 

Тоя мексикански батал к'во се прави ба жертва бе, ебати свлеча

 
 
Този
20 февруари 2021 | 23:33

Кой знае жена ти каква горила е ама дрънкаш иначе.

3
  20 февруари 2021 | 06:58 отговор
 

 
2
  19 февруари 2021 | 22:45 отговор
 

 
1 фен
  18 февруари 2021 | 18:26 отговор
 

Кандърдисват ги,а после,Ме Тоо.

 

Добави Коментар

Най-четени