Саня Борисова е на гребена на щастието и новата си любов. Ден след като премиерата на видеото към новата песен на рапъра Кристо и младата изпълнителка Ева, в чиито кадри, заснети на остров Миконос, участва и самата тя, звездата от „Живи легенди” се похвали и с новата си страст.

View post on Instagram
 

Три месеца след развода ѝ с Ники Илиев, актрисата се е отдала на амплоа, в което до този момент никой от нас не я е виждал. Явно през лятото Саня изобщо не си е губила времето, защото днес тя вече може да се похвали със своя собствена модна линия облекла, която ще се предлага онлайн.

View post on Instagram
 

"Моята нова любов", така Саня обяви в социалните мрежи реализирането на новия си проект, под надслов "Sanaya", представен на фона на романтичния градски пейзаж на Париж. "Щастлива съм, че мога да споделя своето вдъхновение с вас", сподели още Борисова.

View post on Instagram
 

Кадрите са заснети на различни красиви кътчета из града на любовта. Сред забележителностите на френската столица, попаднали в обектива, е и един от символите на Париж – Айфеловата кула. На снимката, направена край река Сена, Саня позира в ефирен бял тоалет от сатен, съставен от две части - разкроен панталон с висока талия и къс топ с 3/4 ръкави.

View post on Instagram
 

Новопроходилата дизайнерка не пропусна да благодари и на почитателите си, които проявиха изключителен интерес към нейните тоалети. "Благодаря на всички ви за подкрепата, това ме вдъхновява да продължавам да творя", написа тя.

„Красива жена на красиво място!“, "Сигурни сме в успеха ти", „Снежнобяла приказка“, „Стил, класа, сексапил“, гласят част от коментарите на нейните фенове.

View post on Instagram
 

Четете още: Саня Борисова е с ново гадже в Париж