Сашка Васева на рождения си ден: Пожелавам си да прогледна

В понеделник Сашка Васева отпразнува 54-ия си рожден ден. За съжаление обаче, празникът ѝ се превърна в повод не само за поздравления, но и за поредния път, в който тя да помоли за помощ.

От дълго време певицата страда от сериозен здравословен проблем, заради който е загубила напълно зрението си на едното око, а през другото вижда мъгливо.

"Утре 12.10.2020г. е рожденният ми ден. Най-големият подарък за мен е да си излекувам очите. Може да ми помогнете на банковата ми сметка", бе призивът ѝ.

За проблемите със зрението си Сашка Васева проговори още по време на участието си във Вип Брадър. Тогава обаче като че ли не всички приеха насериозно оплакванията ѝ. С годините обаче проблемът се задълбочи и се оказа, че култовата изпълнителка наистина има нужда от сериозна медицинска помощ. Но уви, тя така и не може да събере необходимите средства за лечение.

Разбира се, тя е открила спасението си от проблема в чужбина, но сумата е непосилна за нея и семейството ѝ. И макар днес тя да е далеч от крайната цел, Сашка Васева разкрива, че не е спряла да се усмихва, а причината за това са децата ѝ, заради които иска да бъде силна.

Четете още: Брад Пит и Анджелина Джоли гърмят шампанското