Секси на 42 - Никол Шерцингер с романтични кадри от рождения ѝ ден

Никол Шерцингер чукна 42 години житейски опит. Поводът певицата отбеляза с девет романтични фотоса в Инстаграм. На шест от тях красавицата е в компанията на приятеля си – бившия ръгбист Том Еванс.

„Благодаря ти, Господи, за поредната година около слънцето. За всеки нов ден, за всяко вдишване и за това, че сърцето ми бие по-силно от всякога. Благодаря ти за твоето благоволение и времето, което ми даряваш. Благодарна съм за радостта и безмерната любов, която получавам от семейството, приятелите и толкова много хора по света. Благодаря ти, че си толкова добър с мен, че ми показа истинското значение на любовта и щастието. Твоята малка Никол“ – гласи прочувственото послание, което бившата изгора на тенис звездата Григор Димитров сподели към снимките.

View post on Instagram
 

С думите си тя даде ясна заявка за силните чувства, които изпитва към сегашния си 35-годишен партньор. Вокалистката на женската група Pussycat Dolls показа на феновете си и тортата, декорирана изящно с горски плодове.

Искрите на любовта между двамата пламнаха през октомври, миналата година, по време на участието на Том в риалити шоуто, на което Шерцингер беше част от журито.

За първи път двамата демонстрираха своята близост на партито на сп. InStyle след тазгодишните награди "Златен глобус".

Четете още: Том Евънс заведе Никол Шерцингер при свекървата - харесаха ли се двете, или не?