Ако смятате, че с раждането на детето дънките и тениските трябва да заменят секси роклите и обувките на висок ток в гардероба ви, жестоко се лъжете. Разбира се, много холивудски звезди изглеждат стилно на червения килими, след като вече са се сдобили с наследник – това, разбира се, съвсем не означава, че не са положили усилия за това. Но е факт, че родителството далеч не е пречка да сложиш в джоба си и най-сексапилната нераждала мацка в света.

Ето шестте горещи доказателства, че и майките могат да бъдат не по-малко магнетични и привлекателни.

Джесика Алба

View post on Instagram
 


По наследство днес 40-годишшната актриса трябваше да изглежда с далеч по-пищни форми след раждането на цели три деца, но изтощителните тренировки във фитнеса явно са си свършили добре работата. Джесика бързо влизаше във форма след всяко раждане, а в живота често можем да я видим по къси панталонки и топове с дълбоки деколтета.

Ким Кардашиян

View post on Instagram
 


Друга звезда, която след раждането не остави обувките на висок ток да събират прах от рафтовете в гардероба, е Ким Кардашиян. 40-годишната риалити звезда има четири деца, две от които родени от нея, и други две – от сурогатна майка. За да изглежда в блестящата форма, която я виждаме днес, тя също полага доста физически усилия във фитнес залата, спазва здравословен хранителен режим и, разбира се, се грижи за бляскавия си макиаж. Е, все пак, не е тайна, че и тя като други звездни дами не остана чужда на пластичната хирургия.

Рийз Уидърспун

View post on Instagram
 

45-годишната Рийз Уидърспун има три деца, най-голямата от които – Ава, е на 25 г. Застанала до нея, Рийз изглежда сякаш ѝ е сестра. Актрисата спокойно може да си позволи къси поли и панталонки. Тънките крака на Рийз са едно от основните ѝ предимства. Тя неведнъж е попадала в списъка на холивудските стройни крака. Актрисата не е фен на интензивните тренировки във фитнеса, но смята, че всяка жена, независимо от възрастта и семейния статус, трябва да се грижи за външността си. И, разбира се, храненето е основният компонент за поддържане на идеалната форма, категорична е Уидърспун.

Кейт Бекинсейл



Актрисата наскоро навърши 48 години, но мъжете продължават да бленуват за нея. Дъщерята на Кейт тази година навърши 22 години, а самата актриса влезе в ролята на гореща блондинка в най-новия си филм „Jolt“. Между другото Кейт изглежда страхотно не само на екрана. Бекинсейл е красива и в ежедневието: мини поли, деколтета, тесни дънки са сред моделите, с които ще я видим почти всеки ден.

Виктория Бекъм

View post on Instagram
 


Папараците често се опитват да уловят Виктория Бекъм - съпругата на Дейвид Бекъм и майка на четири деца, зад някой ъгъл, издебвайки я неподготвена. Но така и не успяват. Независимо дали става въпрос за обикновена разходка, пътуване до магазина или летището, 47-годишната модна икона винаги изглежда зашеметяващо.

Деми Мур

View post on Instagram
 


58-годишната Деми Мур има три деца, но може да бъде объркана с приятелката на най-голямата си дъщеря. Тялото на Деми е възхитително. Наистина. Наскоро в мрежата избухна скандал поради факта, че Мур злоупотребява с фотошоп при обработка на снимки. Е, нека да бъдем честни - дори на папарашките снимки, тя е очарователна.

Четете още: Звездни майки, които отгледаха децата си сами