Канадскара гордост Селин Дион е в много лошо здравословно състояние, съобщи самата тя в социалните мрежи. Певицата е прикована на легло заради непоносими болки в краката и стъпалата, които не ѝ позволяват да се изправи и да води предишния си активен начин на живот. Тя дори съобщи, че няма търпение да се завърне на сцената, но се налага да бъде търпелива и да следва стриктно съветите на лекуващите я доктори.

Припомняме ви, че Селин преустанови изявите си още през ноември миналата година до февруари 2022. Не е известно обаче дали тя наистина ще може да бъде отново на сцената следващия месец. Преди няколко дни звездата разтревожи почитателите си, като обяви, че се налага предстоящото ѝ турне да бъде отменено.

Близка приятелка на певицата издаде, че ако състоянието ѝ не се подобри, може да не се завърне на сцената през следващите 12 месеца. Тя е видимо отслабнала и вече ѝ е трудно да бъде напълно отдадена в грижите към 11-годишните си близнаци. Но ние знаем, че Селин Дион винаги се е изправяла, дори и след най-тежките удари на съдбата и вярваме, че съвсем скоро отново ще ни радва със зашеметяващия си глас.

Четете още: Напълно неузнаваема: Ан Хатауей стана блондинка (снимки)