Автор
Теодор Муховски

Семейството на Мадона: Беше ужасяващо, подготвяхме се за най-лошото

Семейството на Мадона се сплоти, след като 64-годишната поп икона беше откарана в интензивното отделение с бактериална инфекция.

В събота хитовата изпълнителка беше намерена в безсъзнание в Ню Йорк и откарана в интензивното отделение, където според съобщенията е била интубирана през нощта.

В сряда мениджърът ѝ Гай Осеари обяви официално, че тя страда от сериозна бактериална инфекция и се нуждае от време за възстановяване, затова отлага турнето си, което трябваше да започне във Ванкувър на 15 юли.

Роднина на родената в Мичиган певица разказа пред DailyMail, че са прекарали няколко травмиращи дни в несигурност дали тя ще успее да се справи с болестта.

Членът на семейството заяви, че шокиращият срив е бил сигнал за пробуждане и осъзнаване за Мадона, която вярвала, че е "непобедима" и се е претоварвала изключително много, за да се подготви за турнето.

„През последните няколко дни никой не знаеше в каква посока ще се развие ситуацията и семейството ѝ се подготвяше за най-лошото“ - казва роднината.
Мадона е майка на шест деца: Лурдес, 26 г.; Роко, 22 г.; Дейвид, 17 г.; Мърси, 17 г.; и 10-годишните близначки Стела и Естере.



Лурдес е била до нея през цялото време на хоспитализацията ѝ, съобщава The New York Post.

Тя често публикува възпоменания за 92-годишния си баща, Силвио Чиконе, и е близка с няколко от братята и сестрите си.

Мадона има три сестри - Паула, Мелани и Дженифър - и четирима братя: Антъни, Мартин, Кристофър и Марио.

Антъни почина през февруари от рак на гърлото и дихателна недостатъчност на 66-годишна възраст.

Всички братя и сестри Чиконе се държат настрана, оставяйки светлината на прожекторите на своята роднина мегазвезда.

Източник от семейството заяви пред DailyMail, че внезапната ѝ хоспитализация ги е сплотила.

„Тя не живееше толкова здравословно, колкото би трябвало за възрастта си и през последните няколко месеца се изтощи. Мисли си, че все още е млада, а всъщност не е. Освен това вярва, че е непобедима“.

Източници, близки до певицата, твърдят, че тя работи денонощно, за да гарантира, че турнето ѝ ще е перфектно, като един от тях разкрива, че е репетирала по 6 дни в седмицата.

В сряда източник от семейството заяви, че обсъждането на турнето ѝ е забранено, докато тя е на легло, защото известната с трудолюбието си певица имала нужда от почивка.

„Всичко, включително и това турне, сега е на заден план и никой не може дори да спомене нещо свързано с работата около нея, защото тя ще се разсърди“ - добавя роднината.

„Тя ще поставя кариерата и славата си пред здравето си до деня на смъртта си“.

Представителите на Мадона все още не са коментирали твърденията на роднината.

Мениджърът не разкрива кога Мадона ще бъде достатъчно добре, за да започне международното турне, а само обещава на феновете, че "ще сподели повече подробности веднага щом ги получим, включително нова начална дата за турнето и за пренасрочените концерти".

Източник на DailyMail.com потвърди, че певицата вече е "излязла от интензивното отделение и се възстановява".

През април вътрешен източник сподели, че подготовката за турнето е била изтощителна и тя е дала всичко от себе си.

"Това може да е последното ѝ турне, затова иска да го направи перфектно. Това е нейният труд на любовта. Перфекционизмът ѝ изнервя всички, но на нея не ѝ пука. Екипът се труди, защото всички искат да я направят щастлива.“

Децата на Мадона все още не са коментирали публично състоянието на майка си - Лурдес обаче сподели своя снимка, на която позира в пикантен корсет, в Instagram Stories само няколко часа преди Осеари да сподели новината за медицинската уплаха на певицата.


Междувременно най-големият син на Мадона - Роко Ричи, сподели серия от снимки и видеоклипове, на които се вижда по време на обиколка с мотоциклет в Трансилвания, Румъния, на 26 юни - два дни след хоспитализирането на майка му.

Той не споменава за борбата ѝ със здравето, като просто отбелязва, че е имал "лудо пътуване" на "лудо място" и че то е било "надявам се началото на много такива".

Не е известно точно от какъв вид инфекция страда Мадона, но според Кливландската клиника бактериалните инфекции могат да засегнат много различни части на тялото, включително кожата, белите дробове, мозъка и кръвта.

„Често срещаните бактериални заболявания включват инфекции на пикочните пътища, хранителни отравяния, полово предавани болести и някои инфекции на кожата, синусите и ушите", казват от клиниката, като отбелязват, че най-честата форма на лечение е курс с антибиотици.

„Има много бактериални инфекции, които обикновено не са сериозни или могат да се лекуват лесно с антибиотици.

"Всяка бактериална инфекция, която проникне дълбоко в тялото ви, например в кръвта, сърцето, белите дробове или мозъка, може да бъде животозастрашаваща.

Турнето Madonna: The Celebration Tour трябваше да започне от 15 юли 2023 г. до 30 януари 2024 г.

Това щеше да бъде 12-ото концертно турне на певицата и щеше да посети градове в Северна Америка и Европа, като се очакваха 84 концерта.

Последната публикация на певицата в Инстаграм е от 20 юни - четири дни преди хоспитализацията ѝ - и включва няколко снимки на Мадона, репетираща за турнето, заедно с надписа: "Затишие преди бурята".

View post on Instagram
 

На 23 юни тя сподели и публикация в Instagram Stories, в която се вижда как си избелва корените.

Един ден по-късно тя е откарана в интензивното отделение.

Мадона репетира за турнето си Celebration от месеци - билетите за горещо очакваното музикално събитие бързо се разпродадоха само няколко минути след пускането им в продажба.

През май 2020 г. певицата разкри, че се подлага на лечение със стволови клетки, за да лекува травмите, като същевременно сподели рентгенова снимка на коляното си - което тя увреди след падане на сцената в края на февруари.

По това време Мадона се описа като "счупена кукла, скрепена с тиксо и лепило", като обяви, че си взима така необходимата почивка на легло с надеждата да завърши турнето.

През последните месеци здравето и благосъстоянието на певицата също бяха обект на много проверки, като в края на 2021 г. Мадона предизвика безпокойство сред феновете с поредица от нередовни публикации в социалните мрежи - на една от тях тя позира с човек, който държи нож на врата ѝ.

По-рано тази година Мадона беше подложена на ожесточена критика заради променения си външен вид, като някои предположиха, че се е подложила на пластична операция, когато я видяха с драстично променен външен вид на наградите "Грами" през 2023 г.

View post on Instagram
 

Макар че Мадона побърза да зачеркне критичните коментари за външния си вид - като същевременно отрече всякакви слухове за пластична хирургия - зад кулисите вътрешен човек заяви пред DailyMail.com, че тя е била дълбоко "засегната" от критиките и е започнала да предприема стъпки, за да гарантира, че ще се върне към по-естествената си същност, преди да излезе на сцената за първия си концерт.

Въпреки това, което хората си мислят, критиките за драстично различния ѝ външен вид ѝ влияят - разкри източникът пред DailyMail.com, като добави, че Мадона се подлага на процедури за възстановяване на естествения си вид.