Автор
Весела Георгиева

Сериозно! Отказва ли Джони Деп да носи шапката на капитан Джак?

След слуховете, че от "Дисни" са се свързали с Джони Деп и са се опитали да го привлекат към своя проект за капитан Джак Спароу, представител на звездата отрече информацията.

Деп отпадна от франчайза през 2018 г. Но сега, след края на делото с Амбър Хърд, от което Деп излезе победител, се заговори, че компанията е готова да даде наистина много пари, за да върне обичания актьор към киното.

View post on Instagram
 

Оказва се обаче, че е малко вероятно 59-годишната звезда да се завърне към емблематичната си роля на Джак Спароу. И причината за това заключение е коментарът на представители на Джони.

Те отрекоха твърденията, че Деп е разговарял с "Дисни" за "сделка за 300 милиона долара", и заявиха пред NBC News, че: "Това е измислица".

View post on Instagram
 

През последните 15 години Деп изпълняваше главната роля в пет филма за пирати и приключи с плаването като капитан на Черната перла в Dead Men Tell No Tales, който излезе през 2017 г.

Poptopic разбуни духовете преди ден, позовавайки се на свой източник, който твърди, че актьорът е разговарял с Disney за "сделка за 300 млн. долара", след като спечели делото си за клевета срещу Амбър Хърд.

Разбираемо е желанието на феновете да видят своя любимец отново в ролята, но това най-вероятно няма да се случи...