Шакира просълзи феновете с емоционален пост към баща си

Шакира сподели трогателен пост в социалните мрежи, който просълзи почитателите ѝ. Певицата отправи мил поздрав към баща си, който на 6 септември навърши 90 години.

Звездата публикува очарователен семеен кадър. На него тя е с майка си и баща си, който тя е прегърнала.

View post on Instagram
 


„Сладък татко, ти задвижваш моите стъпки и осветяваш пътя ми. Показа ми, че животът е отворен и дълбок като море и по този начин придаде смисъл на моя, като го изпълни с радостта си“, пише певицата.

Изпълнителката споделя още, че Шадид е нейният най-добър приятел, вдъхновение и истинска подкрепа.

"Ти си моето вдъхновение. Моето всичко. Моят най-добър приятел. Щастливи 90 години, прекарани невероятно!! Обичам те с цялото си същество. Твоето момиче, Шакира", завършва емоционалнотото ѝ послание.

„Респект, благословия и любов към баща ти“, „Каква чиста любов. Поздравления и нека Бог го благослови и пази винаги“, „Честит рожден ден на създателя на тази прекрасна жена“, коментират развълнувани последователи на певицата.

Родената в Колумбия Шакира има 8 полубратя и полусестри от предишния брак на баща ѝ. Той е с ливански произход, като родителите му са емигрирали в САЩ.

Изпълнителката неведнъж е споделяла, че преди да започне да се занимава с музика, е искала да пише като баща си. „Татко е писател и това, че го виждах често на пишещата машина, ме вдъхнови да последвам неговите стъпки. Той беше моят идол, моят герой. Исках да съм точно като него“, разказва певицата.

Шакира има двама сина - Милан (на 8 г.) и Саша ( на 6 г.), които са плод на любовта ѝ с дългогодишния ѝ партньор - испанския футболист Жерар Пике.

Четете още: Дженифър Лорънс е бременна с първо дете