Автор
Весела Георгиева

Шарън Стоун със секси кадри от почивката си във Франция

Актрисата споделя много лични неща през последните години. Тя не се притеснява да се запише в сайт за запознанства, да публикува снимки от ваканцията си по бански и да се наслаждава на всеки един ден.

Този път обаче кадрите на Шарън са от яхта, но тя не е по бански. Въпреки това коментарите са повече от вдъхновяващи.

Шарън споделя обаче не само щастливите, но и тъжните моменти.

Преди време Стоун сподели нещо много лично. След голямата загуба - смъртта на 11-месечния племенник на Шарън – Ривър, актрисата разказа, че органите на детенцето са спасили три други живота – на две новородени и на мъж на 45 години.

View post on Instagram
 

„Фактът, че моят кръщелник успя да спаси три живота – на две бебета и на един мъж, бе утеха за нашето семейство“, сподели звездата от „Първичен инстинкт“ на премиерата на филма „Очите на Тами Фей“ в Ню Йорк.

View post on Instagram
 

„Мога само да кажа, че никога не знаеш кога може да се случи подобна трагедия в твоя живот или в твоето семейство. Възможността да се даряват органи спасява. Много хора имат друго мнение по тази тема, но на нас това ни донесе малко успокоение и омиротворяване“, разкри още актрисата.

Снимката на 11-месечния Ривър, поставен на системи, обиколи света, след като Шарън я сподели в социалните мрежи с призива хората да се молят за неговото оцеляване. За съжаление на 30 август детенцето почина.