Шарън Стоун със смразяваща изповед: Дядо ми ме изнасилваше като дете, когато почина го сръчках в ковчега, исках да се уверя, че е мъртъв

Днес може би много от вас си мечтаят да бъдат Шарън Стоун и да водят нейния живот - в лукс и да имат обожанието на милиони фенове по света. Но знаете ли какво - когато е била дете, тя е мечтаела да има щастливи и спокойни дни, но това ѝ желание така и не се сбъдвало до 14-тата ѝ година. Всъщност Шарън едва ли би искала да си спомня за детството си, защото това, което научихме днес, е повече от шокиращо. Тя е живяла в ужас, който я е белязал за цял живот.

Наскоро актрисата издаде автобиографична книга със заглавие "Красотата да живееш два пъти", а между редовете ѝ се крият смразяващи факти от детството ѝ. Шарън за пръв път разказва как тя и сестра ѝ Кели са били системно изнасилвани от дядо им по майчина линия на име Кларънс. Дори собствената им баба ги заключвала заедно в една стая и така мъжът получавал възможността да се гаври със собствените си внучки.

Тормозът продължил години, а никой не помогнал на тогава малката Шарън и сестра ѝ. Чак до смъртта на Кларънс, когато актрисата е на 14 г., а Кели - на 11 г.

Стоун споделя още, че на погребението тя сръчкала силно дядо си, за да се убеди, че наистина е мъртъв и кошмарът ѝ най-накрая е приключил:

"Никога няма да забравя странното чувство удоволствие, което изпитах, когато осъзнах, че това е последният му земен път и че няма да го видя никога повече. След като го сръчках, със сестра ми се погледнахме и тя споделяше същата емоция. Тогава разбрахме, че всичко е свършило", пише Шарън.

Актрисата споделя още, че винаги е подкрепяла всички жени, пострадали от сексуално насилие и че всяка жертва на подобни унизителни действия заслужава възмездие.

Четете още: Дара показа новото си гадже (снимки)