Силвестър Сталоун идва в България!

30 юли 2021 | 12:01
725
1
Снимки: Getty/Images
1

Любимецът на поколения киномани се завръща в България, а повод е четвъртата част на екшън продукцията "Непобедимите", която ще се снима у нас. Това съобщи изпълнителният директор на "Ню Бояна" Ярив Лернер, като допълни, че се очаква холивудският ас да пристигне в София през октомври.Седем години след премиерата на "Непобедимите 3", наред със Сталоун, в българската столица ще се излее още цяла плеяда звезди, които ще си партнират с него. Сред имената, които се очаква да се завърнат за снимките на филма, е и Арнолд Шварценегер, който се превърна в негова дясна ръка и близък приятел зад камерата на поредицата.

Подробности около самия проект, разбира се, все още се пазят в тайна. 

Междувременно в студиото вече са приключили снимките на хоръра The Piper, в който се снима звездата от "Испанската принцеса" и "Игра на тронове" Шарлът Хоуп. С участие в проекта се разписа и 9-годишно българче - малката Ивана Върбанова.

Четете още: Синът на Сталоун, за когото никой не говори

Още по темата

Коментари

1 Бивш от НСГП
  30 юли 2021 | 12:25 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ЧЕ БЕ Брутално Грозен и Смрадлив Маййймуна Мааангал БЕ надежда msbrico Брутален Шизофреник Мааангал БЕ, че в кое шизи огледало се гледаш БЕ надежда или там msbrico Мааангал Бе.

 
 
Бивш от НСГП
30 юли 2021 | 12:26

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

Добави Коментар

Най-четени