Автор
Woman.bg

Синът на "най-красивия престъпник" е същинско копие на баща си

Неведнъж сме спирали вниманието ви на известни личности и техните деца, както и на изумителната прилика между някои от тях. Днес насочваме поглед към поредната знаменитост, чийто гени са оставили дълбок отпечатък върху външните черти на неговия наследник. До такава степен, че двамата са като две капки вода.

Той е Джеръми Мийкс, а неговото малко копие се казва Мики и макар само на 9 години приликата с баща му е забележителна. Хлапето е "одрало кожата" на татко си, а искрящо сините му очи впечатляват не по-малко от тези на харизматичния му родител.

View post on Instagram
 

За Мийкс сме ви говорили неведнъж. Това е мъжът, чийто живот през 2014 г. се преобръща на 180 градуса, след като се озовава в затвора в Калифорния, а полицията публикува негова снимка във Фейсбук. Това е напълно достатъчно, за да попаднат в плен на кристалносините му очи милиони жени по света. Само един кадър и към Джеръми заваляват предложения от модни агенции, а таблоидите го наричат "най-красивият престъпник на света". Известни издания се надпреварват кое от кое по-напред да публикува лика му на корицата си. Следват предложения от световни брандове като Dolce&Gabbana и Philipp Plein, и не след дълго Джеръми Мийкс се появява с пълния си блясък на пътеките на най-престижни модни дефилета.

View post on Instagram
 


Освен модел от световна класа, Мийкс е и баща на две прекрасни деца, с които прекарва свободното си време.

Гордият татко неведнъж споделя под снимки с малчуганите си, че няма по-щастливи мигове в живота си от тези, прекарани в компанията на своите деца.

View post on Instagram
 

Мийкс не изпитва притеснения спрямо Мики, тъй като е сигурен, че той ще стане добър и почтен човек, който няма да повтори грешките на баща си.

"Най-много се страхувам да не го разочаровам. Правя всичко възможно да бъда добър родител. Тези мисли ми идват на ум всяка сутрин. Искам да му помогна да придобие пълна увереност в себе си, въпреки всички трудности, които ще се появят по пътя му", споделя Джеръми в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

Като родител Джеръми се надява, че децата му ще се справят успешно с всички предизвикателства в живота си. Той признава още, че ежедневно се моли за здравето на мъниците си, както и че горещо вярва в светлото им бъдеще.

View post on Instagram
 

Четете още: Най-красивият престъпник получи шут от спонсорката си