Автор
Мария Здравкова

Синьото е новото черно: Кейт Мидълтън отново блести

Кейт Мидълтън отново блести на модния небосклон, този път в нежно бледосиньо. Херцогинята на Кеймбридж за пореден път събра погледите с появата си на службата по случай католическия Великден вчера.

За повода любимата кралска особа на Великобритания заложи на елегантна рокля тип палто, неин любим модел на дизайнерката Емилия Уикстед. Тоалетът бе комбиниран с обувки и чанта в същия нюанс. Визията на Кейт Мидълтън бе завършена от украшение за коса в тъмносиньо.

За първи път Кейт и Уилям бяха придружени от двете си по-големи деца - принц Джордж и принцеса Шарлот. Малката двойничка на кралица Елизабет Втора също бе пременена в светлосиньо - в рокля на ситни цветчета и чорапогащник в същия цвят.

Литургията бе отслужена в параклиса “Сейнт Джордж” в замъка Уиндзор. На нея отсъстваше монархът на Обединеното кралство, която значително намали в последно време обществените си изяви по лекарски препоръки. През октомври тя бе в болница, а през февруари се разболя от Ковид. Оттогава тя провежда срещите си предимно онлайн. Изключение кралицата направи миналия месец, когато присъства със семейството си на възпоменателната служба на принц Филип.