Автор
Woman.bg

Скандал: Меган не иска да празнува Коледа с кралицата

Изглежда, че в кралското семейство отново се задава конфликтна ситуация. Тази сутрин научихме, че херцозите на Съсекс, Меган и Хари, няма да бъдат част от коледното тържество на кралица Елизабет II в Сандрингам. Това ще е първата Коледа за малкия Арчи, но уви, той няма да бъде в компанията на останалата част от кралската фамилия. Защо ли?

Според близки на Меган и Хари те изпитват силната нужда да се отдалечат от суматохата, завладяла кралския двор и да обмислят плановете си за догодина. Затова и предстои да се отдадат на 6-седмичен отпуск, по време на който вероятно ще посетят майката на Меган в САЩ. Източниците споделят още, че херцозите все още не са решили какво точно ще правят на Коледа, но знаят, че плановете им не включват посещение при Елизабет II.



Не бихме определили решението им да се отделят на семейния празник като изненадващо, но при всички случаи е любопитно. Неведнъж се е случвало Кейт и Уилям също да не празнуват с кралицата, но тогава те отиват на посещение при семейство Мидълтън. Имайки предвид, че Меган не поддържа никакви отношения с роднините си отвъд Океана, освен с майка си, те едва ли ще бъдат с фамилията Маркъл. Отсъствието им от Сандрингам по-скоро говори за желанието им да се разграничат от кралското семейство и да си поемат глътка въздух. Все пак, последните седмици не бяха никак леки за тях. Припомняме ви, че в момента принц Хари води ожесточена битка с няколко британски издания заради любимата си Меган.



При всички случаи възприемането на херцозите на Съсекс като жертви и аутсайдери не им помага, но може би кратката почивка ще им подейства добре. Кралицата все още не е коментирала решението на Меган и Хари да не бъдат с нея на Коледа. Може би тя не е щастлива от факта, че те нямат уважат тази дългогодишна традиция, но е твърде великодушна и горделива, за да го заяви пред света.



Четете още: Враждата между Меган и Кейт се ожесточава