Скандал в Анатомията на Грей: Патрик Демпси тероризирал колегите си

Помните ли сериала "Анатомията на Грей" и онзи, така очарователен доктор с небесно сини очи и обезкуражаващо очарователна усмивка? Да, всички сме се влюбвали в Патрик Демпси поне няколко пъти, но следващите редове със сигурност ще преобърнат представата ви за този холивудски красавец.

Оказа се, че д-р Дерек Шепърд, както е името на героя на Патрик, е бил истински кошмар на снимачната площадка. Актьорът не спирал да тероризира колегите си, а част от екипа на сериала останал с посттравматичен стрес след работата си с него. Всичко обаче приключило, след като героят на Демпси издъхнал неочаквано в сценария на "Анатомията на Грей". И ако много от вас са плакали заради изненадващата кончина на д-р Шепърд, то целият снимачен екип е ликувал от радост, че работата му с Патрик най-накрая е приключила. Защото е била истински ад.

Демпси имал пълната власт на снимачната площадка и се възползвал от нея на сто процента, като е можел да спре процеса на работа във всеки момент и е заплашвал целия екип, включително и останалите актьори. Говори се, че актьорът не е участвал в сериите с желания, а по-скоро досада и дори се е скарал със създателя на сериала Шонда Раймс.

Четете още: Посмъртно: Вин Дизел с мъжкарско признание към Пол Уокър