Автор
Woman.bg

Скандалите започнаха: Меган и Хари съдят папараци

Когато си най-обсъжданата жена в света, няма как папараците да не нощуват пред дома ти с надеждата да те издебнат. Меган Маркъл обаче е готова да се бори за свободата си и след като успя да надвие кралицата и да се откъсне от двореца във Великобритания.

В момента херцогинята не се ползва с титлата „Нейно кралско височество“, но пък изглежда изключително щастлива. Съвсем разбираемо, папараците са непрестанно по петите ѝ, макар за сигурността ѝ да се грижи солидна охрана. Нещо повече – тя и принц Хари са на път да дадат на съд местни медии заради папарашки снимки, направени докато Меган разхожда сина си и двете си кучета.



Херцозите отправиха предупреждение, тъй като пред дома им във Ванкувър денонощно има журналисти. Снимките на младата майка, които обиколиха света буквално за минути, са направени от фотограф, който умело се е прикривал в храстите и я е шпионирал.

Дали обаче бившата актриса и принцът на мечтите ѝ ще успеят да пропъдят папараците от живота си, особено сега, когато са свободни и независими от кралското семейство? Едва ли.



Четете още: Вижте Камерън Диас за пръв път след раждането на дъщеря ѝ