Автор
Woman.bg

Скандалните признания на Фреди Меркюри: Спя с мъже, жени, котки...

Фреди Меркюри се оказа истински сексуален звяр. Емблематичният фронтмен на Queen не е имал задръжки в леглото. Новата автобиография за певеца - Freddie Mercury: A Life, In His Own Words повдига завесата около интимния му живот. В книгата се разкриват любопитни факти от живота му с Мери Остин. За Фреди Мери винаги е била „любовта на живота му“.


5-годишната им връзка продължава до декември 1976 г. След като се разделят, Меркюри се отдава на сексуални експерименти. „Имал съм много любовници... и мъже, и жени. Опитах връзки и с двата пола, но всички те се объркаха и провалиха. Имаше моменти, в които мислех само за секс", признава в интервю фронтменът на Queen.


„Сексуалният ми мерак е огромен. Спя с мъже, жени, котки... лягам си с всичко. Моето легло е толкова огромно, че може спокойно да побере шест души. Правил съм безразборен секс. Просто живеех за секса. Определено се бях пристрастил. Сега съм много по-придирчив към партньорите си", откровен е в интервюто Меркюри.


Изглежда, че Фреди се е смятал за „опасен любовник“, а сексуалният му живот е бил като руска рулетка: „Веднъж написах песен, наречена My Love Is Dangerous. Чувствам, че може би точно това е моята любов - опасна. Не съм се анализирал, но след всички тези години просто чувствам, че не съм много добър партньор. Любовта ми е опасна".