Скандално объркан: Синът на Фийби от Приятели мислел, че Дженифър Анистън му е майка

Помните ли Лиса Кудроу - всички я познаваме като чудатата блондинка, Фийби, от култовия сериал "Приятели". И въпреки че от последния епизод до днес са изминали повече от 15 години, тя е все така лъчезарна и очарователна. И е готова да разказва за най-забавните моменти от снимачния процес на ситкома.

Преди няколко дни Лиса разкри, че по през голяма част от времето синът ѝ Джулиан е присъствал на снимачната площадка и е наблюдавал съвсем отблизо как се раждат епизодите на "Приятели". Нещо повече - той е бил близък и с останалите актьори, чиято звезда изгря в шоуто и по-специално с Дженифър Анистън, която беше в ролята на Рейчъл. Кудроу призна, че малкото ѝ момче било толкова пленено от Дженифър, че на моменти дори се обърквал коя е майка му. Всъщност, той се чувствал много по-привързан към нея, отколкото към собствената му майка. Очевидно не само феновете на "Приятели" са попаднали в плен на очарователната Рейчъл.

View post on Instagram
 

Малкият Джулиан не пропускал възможност да си поговори с Анистън и обожавал да стои в скута ѝ. Лиса обаче съвсем не се възмущавала от факта, че синът ѝ обожава Дженифър и много се радвала на силната им приятелска връзка.

И ако сте от заклетите фенове на сериала, тук е оментът да ви споделим един много любопитен факт. Спомняте ли си, когато в четвърти сезон Фийби беше бременна с тризнаците на брат си? Тогава Лиса Кудроу наистина е носела бебе в корема си, а създателите на сериала е трябвало да измислят начин как актрисата да продължи да участва в "Приятели" и през 9-те месеца, в които е била бременна с Джулиан. И тъй като в онзи момент от шоуто не е имало подходящ мъж за героинята ѝ, сценаристите измислят историята с брат ѝ и половинката му, които имат репродуктивни проблеми и се налага Фийби да бъде сурогатна майка на тризнаците им.

View post on Instagram
 

И така Джулиан взима непряко участие в сериала, а след раждането си присъства постоянно на снимачната площадка. Но той така и не е изгледал всички 10 сезона и до днес. Според Лиса Кудроу синът ѝ гледал "Приятели" единствено, защото всички негови съученици не спирали да говорят за сериала. И въпреки че Джулиан вече е пораснало момче и миналата седмица навърши 23 г., той продължава да поддържа приятелски отношения с актьорите от сериала и най-вече с Дженифър Анистън, която той упорито наричал "мама" като дете. Друг любопитен факт е, че синът на Лиса Кудроу смятал всички останали звезди от великолепната шесторка за по-забавни от нея.

View post on Instagram
 

Днес всички ние, феновете на култовия сериал, очакваме с нетърпение премиерата на най-новия епизод, която ще бъде на 27 май.

Четете още: Хари успя да вбеси и американците! Ето как!