Скандалът се задълбочава: Ето защо сватбената рокля на Никола Пелц не е била по дизайн на Вики Бекъм

11 август 2022 | 11:18
10606
3
Getty Images/ Instagram
3

Никола Пелц и Бруклин Бекъм решиха да отговорят на слуховете, че младоженката и нейната свекърва Вики Бекъм въобще не се разбират.

Отчасти те бяха предизвикани от факта, че на бляскавата си сватба булката, която смени няколко тоалета, не се появи в дреха по дизайн на Пош Спайс. Клюките по адрес на двете се засилиха още повече, след като Никола пусна пост, в който е обляна в сълзи.

Двамата младоженци дадоха общо интервю пред Variety, в което отрекоха твърденията, че Никола и Виктория не могат да се понасят, а блондинката дори сподели, че първоначално е имала намерение да носи дреха, дело на нейната свекърва.

“Щях да го направя и наистина исках, но след няколко месеца тя осъзна, че нейното ателие не може да я направи, така че тогава трябваше да избера друга рокля. Тя не каза, че не мога да я нося, а аз не съм казвала, че не искам да я нося. Оттам започна всичко и така тръгнаха нещата."


Бруклин добави: “Осъзнах, че винаги ще се опитват да пишат такива неща. Винаги ще се опитват да унижават хората. Но всички се разбират, което е добре.“


Сега остава да разберем как ще се почувства Виктория Бекъм от факта, че новата ѝ снаха съобщи пред целия свят, че нейното ателие не може да изработи булчинска рокля.


Припомняме, че през 2016-а бившата Спайска направи специална рокля за сватбата на една от най-добрите си приятелки - Ева Лонгория.

 

Още по темата

Коментари

3
  14 август 2022 | 15:34 отговор
 

 
2 Бивш от МВР
  11 август 2022 | 15:48 отговор
 

!!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин е прекалила.

 
1 Бивш от МВР
  11 август 2022 | 15:46 отговор
 

Omen III (Maxi Version)

 

Добави Коментар

Най-четени