Автор
Woman.bg

Скарлет Йохансон на 39: Най-готиният момент в живота – когато се влюбиш до уши

Сексапил, изкусителни форми и много талант - така може да бъде описана накратко горещата и талантлива холивудска актриса Скарлет Йохансон, която днес навършва 39 години.


Скарлет е родена на 22.11.1984 г. в Ню Йорк, има брат близнак Хънтър, който се появява на бял свят 3 минути след нея. Звездата ѝ изгрява с филма „Норт“ (1994), в който си партнира с Илайджа Ууд. 2003 г. е звездната година на Скарлет – номинирана е за два Златни глобуса.
За най-добра актриса в драма за "Момичето с перлената обица" (2003) и най-добра актриса за комедия за „Изгубени в превода“ (2003).

През 2005 г. на голям екран излиза „Островът“, грабваща фантастика, в която си партнира с Юън Макгрегър.

През 2005 г. се появява и в „Мач пойнт“ на Уди Алън.

2008 г. е годината, в която излиза любимият на милиони жени по света „Вики, Кристина Барселона“. Определено Скарлет е една от музите на Уди Алън.

Йохансон прави впечатляващи роли и в „Престиж“ (2006), където не отстъпва по нищо на Крисчън Бейл и Хю Джакман, и в „Люси“ (2014)

Освен в сериозни проекти, тя се снима и в много касови продукции като "Отмъстителите" и "Железният човек 2", „Капитан Америка“ и др.
 


Скарлет и мъжете

Йохансон е жена, на чийто чар и сексапил трудно може да се устои. Има зад гърба си два брака и два развода. С Раян Рейнолдс е от 2008 г. до 2011 г. С Ромен Дориак, за когото се омъжва през 2014, се разведе през 2017 г. Двамата имат дъщеря Роуз на 7 години. В миналото е споделяла, че я привличат по-възрастни мъже. Имала е връзка с Бенисио дел Торо, който е със 17 години по-възрастен от нея.

През 2020 г. Скарлет се омъжи за Колин Джост година след годежа им. През август 2021 г. актрисата изненада всички, като разкри, че двамата са станали родители на момченце.


Знаете ли, че...

Гласът ѝ е точно толкова секси, колкото и извивките ѝ. Сама избира дрехите си, дори дизайнерските рокли, с които се появява на червения килим. Скарлет активно се занимава с благотворителна дейност. През 2008 г. пропуска церемонията по връчването на Оскарите заради ангажимент с Oхfam в Шри Ланка и Индия. Актрисата е земна, симпатична и с много чувство за хумор.


Скарлет и нейните прозрения:

„Докато хората четат таблоиди, актьорите винаги ще бъдат известни.“

„Това, което уважавам у хората, е естествеността и автентичността им. Обичам да гледам в душата. Старая се да бъда честен човек.“

„В един идеален свят бих започнала всяко познанство с това: „По дяволите с тази вежливост. Мога ли веднага да погледна в душата ти?"

„Най-приятно за жената е да чуе, че е секси.“


„Най-готиният момент в живота – когато се влюбиш до уши.“

„Сексуалността е нетрайна стока, която не бива да пренебрегвате.“

„Страхотно е да се влюбиш внезапно в някого. Веднага чувствате, че все още живеете.“

„Моето поколение е глупаво поколение. С какво израснахме? Дъвки, поп банди от сладкогласни момчета и чудовищни хибриди от рап и метъл.“

„Искам да повярвам на всички, с които общувам, и да спра веднъж завинаги да общувам с тези, които не вярват напълно или не вярват изобщо.“

„Рецептата за красота, която наследих от майка ми: пийте много вода, никога не се събуждайте с будилник и никога не пушете.“

„Щастие – когато имаш къде да насочиш лудостта си.“

„Всички казват: зрителят решава всичко. Но зрителят всъщност не решава нищо. Зрителят просто взема това, което му е дадено.“

„Знаете ли в какво се състои уникалността на Уди Алън? Няма разлика между Уди – режисьор и Уди-мъж.“

„И киното, и животът са просто голям панаир на суетата.“