За разлика от други свои събратя по съдба, Деймиън Хърли определено няма нищо против да говорят за него като за сина на Елизабет Хърли.

18-годишният красавец не само че не се дразни от този факт, но и при всяка възможност с гордост демонстрира коя е майка му. Това най-вече си личи от снимките, които често споделя на профила си в социалните мрежи и на които с радост позира редом до знаменитата си родителка.

View post on Instagram
 


И това не е всичко. Деймиън дори с охота е поел по стъпките на мама, като тази година той подписа договор с агенцията IMG Models и вече се изявява като модел, радващ се на огромен интерес и голям брой фенове.

View post on Instagram
 


Особено възхищение обаче синеокият чаровник предизвика сред почитателите си с последната си снимка, споделена от него на профила му в Инстаграм, на която е сам. На нея той е гол до кръста с преметната през рамо камера, демонстрирайки перфектно телосложение и релефен корем на фона на красива природна картина. Дългата му коса е прибрана на опашка, подчертавайки красивите черти на лицето му, наследени от майка му.

View post on Instagram
 


Припомняме, че Деймиън е плод на любовта между Елизабет и 55-годишния холивудски продуцент Стив Бинг, който през юни тази година се самоуби, скачайки от сграда в Калифорния.

„Това е много странен и объркващ период и съм изключително благодарен, че съм заобиколен от такива прекрасни приятели и близки хора“, написа тогава покрусеният младеж в социалната мрежа, изразявайки болката си от голямата загуба.

Четете още: Влияе ли Лиз Хърли на сексуалността на сина си?