Снимките, които ни просълзиха: Щракнаха Брус Уилис да играе баскетбол след тежката диагноза

25 май 2022 | 09:36
4088
1
Getty Images/ Instagram
1

По всичко личи, че Брус Уилис успява да се забавлява въпреки тежката диагноза, с която се сблъска по-рано през тази година.

Легендарният актьор бе диагностициран с афазия - придобито смущение в говора, което може да настъпи вследствие на увреждане на лявото полукълбо на мозъка.

Съпругата на Уилис Ема Хеминг качи любопитно стори, на което се вижда как той играе баскетбол в задния си двор.Миналата седмица Ема сподели в интервю, че ѝ е изключително трудно да се справя с грижите за семейството си, особено след диагнозата на Брус.

“Поставям нуждите на семейството си преди своите и открих, че това всъщност не ме превръща в герой. Нуждата от грижи за всеки у дома се отрази изключително негативно на менталното и цялостното ми здраве. И всъщност не е в услуга на никого.” - разкри откровено тя, допълвайки че вече се стреми всеки ден да отделя поне малко време за себе си.

 


Брус и Ема имат две дъщери - 10-годишната Мейбъл и 8-годишната Евълин.

В края на месец март цялото семейство на Уилис, включително бившата му съпруга Деми Мур и техните три дъщери, излязоха с общо изявление, в което обявиха неговата диагноза.

„На невероятните поддръжници на Брус, като семейство искахме да споделим, че нашият любим Брус изпитва някои здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му способности. В резултат на това и след значително обмисляне Брус се отдръпва от кариерата, която означава толкова много за него.“ - заявиха тогава те.

Още по темата

Коментари

1 123456
  27 май 2022 | 08:30 отговор
 

Поклон и дано си останеш винаги позитивен, голям актьор.

 

Добави Коментар

Най-четени