Автор
Ева Григорова

Списание скара свекърва и снаха Бекъмови!

Малко след бляскавата сватба на милионерската наследница Никола Пелц и Бруклин Бекъм, напрежението в семейството е вече факт.

Никола даде поредното си интервю, свързано с нейния брачен съюз, за сп. Tatler, което предизвика множество противоречиви коментари сред феновете на Виктория Бекъм.

View post on Instagram
 

За корицата на изданието бе подбрано заглавието “Новата г-жа Бекъм”, което се стори доста неподходящо за част от феновете на бившата Спайска.

“Чудесно, но Виктория е истинската г-жа Бекъм” - коментираха част от тях. Други пък се обърнаха към Бруклин с думите: “Това никак няма да се хареса на майка ти”.

Въпреки неодобрението на феновете Бруклин изрази искреното си възхищение от своята любима. “Уау. Толкова се гордея с теб, бебче. Изглеждаш абсолютно невероятно и съм толкова влюбен в теб. Поздравления, скъпа” - написа той в социалните мрежи.



В интервюто Никола разкрива, че двамата с Бруклин не смятат да се преместят да живеят в Лондон след сватбата, тъй като тя предпочита да бъде близо до своето семейство. Пелц защити и лутането на съпруга си, на когото е трудно да се съсредоточи само върху една кариера и от фотограф се преквалифицира в готвач. Шоуто на Бруклин обаче събра изключително много негативни коментари и критики, тъй като той не успя да блесне нито с оригинални идеи, нито с техника на приготвяне на ястията.



Никола обаче сподели, че нейният любим вече е започнал да се консултира с баща ѝ - милярдерът Нелсън Пелц и вярва, че съвсем скоро ще открие най-подходящото за него начинание.