Автор
Woman.bg

Стъпка по стъпка... Децата на Джей Ло и Алекс Родригес са щастливи заедно

Помните ли сериала „Стъпка по стъпка”? В него семействата Фостър и Ламбърт успяха да загърбят различията и да заживеят заедно под един покрив. Е, в началото имаше сътресения, но някак естествено се стигна до щастлив финал.

Двама звездни родители – Дженифър Лопес и Алекс Родригес, успяха да стигнат до щастливия финал без много драми – с много любов и време, посветено на децата.

View post on Instagram
 


В началото на миналата година Алекс предложи по много романтичен начин на Дженифър, две години след като бяха станали двойка. Тя прие и публикува снимка на прекрасния пръстен с огромен камък. Очите ѝ излъчваха щастие.

Много преди да се стигне обаче до този официален момент, двамата бяха запознали децата си и бяха успели да ги приобщят към идеята да бъдат едно семейство.

View post on Instagram
 


Свидетелство за това са многото снимки, публикувани в социалните мрежи, на които Лопес и Родригес се забавляват в различни точки на планетата в компанията на наследниците си.



Лопес има две деца (Макс и Ема) от бившия си съпруг - Марк Антъни, които тя с любов отглежда заедно с двете дъщери (Наташа и Ела) на Родригес.



Оказва се, че Наташа и Ела обичат да ходят на концертите на Джей Ло. Алекс пък с удоволствие учи Макс и Ема на разни важни неща от живота.

Звездната двойка споделя, че наследниците им се разбират прекрасно и това ги прави истински щастливи.

View post on Instagram
 


Всички с нетърпение очакваме сватбените звънчета. А когато те станат факт, сме сигурни, че в семейство Родригес-Лопес ще продължи да цари хармония.