Автор
Люблена Папазова

Супер Бианка: Бог и семейството ми помагат в битката с рака

Бившата телевизионерка Супер Бианка, позната на зрителите от предаванията на Иван и Андрей, даде първото си телевизионно интервю от 7 години. Бианка Илич, която живее в Америка от години, призна, че е преживяла операция за отстраняване на двете гърди заради рака, който бори повече 12 месеца. По време на лечението минала през една химиотерапия, после операция за отстраняването на двете гърди, а сега отново преживява химиотерапия, която обаче е поддържаща.

Биляна Илич, както е истинското й име, специално благодари на лекарите в Съединените щати, които се грижат всеотдайно за нея. „Вярата в Бог, семейството ми и приятелите ми помогнаха в битката с рака”, сподели тя. Бившата репортерка винаги казва молитва и вярата в Господ била голяма опора.
Бианка уточни, че има съпруг в Америка, но отказа да отговори на въпроси за него. Новината за рака дошла неочаквано и тя дори обяснила на лекарката, че има само 10 минути за биопсията, стана ясно още от интервюто й.

Илич се показа почти без коса и обясни, че в България се чувства доста притеснена от погледите на хората, които я следят заради необичайния външен вид. „Искам да си купя баничка и да я изям на спокойствие, но всички ме зяпат”, разказа Бианка. Наскоро масажистка в хотел във Велинград отказала да я пипне, след като разбрала, че е болна от рак. В СПА-столицата на България тя била в компанията на родителите си и сестра си, които живеят у нас. Бианка се връща след броени дни в САЩ, където работи като преподавател по актьорско майсторство и снима филм за борбата с рака, който да вдъхне кураж на всички жени като нея.

Четете още: 9 причини партньорът ви да не иска да прави секс