Автор
Woman.bg

Сватбата на Рафаел Надал: семпла, одухотворена, стилна

След 14-годишна връзка тенис звездата Рафаел Надал и Мария Франциска Перейо си казаха „Да“ на стилна церемония в красив замък в Майорка. На сватбата, която се състоя през уикенда, присъстваха над 350 гости. Най-височайшият гост беше абдикиралият крал на Испания Хуан Карлос. Младоженците не допуснаха медии до събитието.
Булката обаче публикува в профила си в Инстаграм снимки на роклята, както и кадри от тържеството.

View post on Instagram
 

На кадрите Рафа е със сив фрак от три части, като жилетката му бе няколко тона по-светла. Мери Перейо сияе в елегантна дантелена рокля с дълги ръкави.

View post on Instagram
 

Роклята е дело на испанската дизайнерка Rosa Clara. „Чувствам се много щастлива да се запозная с Мери и да създам сватбената рокля, за която винаги е мечтала. Да бъдеш част от този момент е невероятно изживяване. Но и е малко плашещо - отговорността, която идва с тази сватба, е огромна. Всички медии очакват да видят роклята на булката,“ сподели по този повод дизайнерката.

View post on Instagram
 

Мария избра две рокли - една за дневната церемония и една за вечерната, а почитателите на двойката бяха очаровани от стилната сватба. „Булката е много нежна и красива, а Рафаел – стилен", „Много сте сладки", коментират феновете в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Родните фенове на тенис звездата също изказаха комплименти на младоженците: “Мултимилионерите, станали такива с талант и много работа, изглеждат така. Семпли, одухотворени, стилни. Няма плеймейтки, джуки, кич и пошлост. Хората до тях са олицетворение на същността им. Стара, но много вярна максима.“ „Уникална двойка. Доказателство, че дори и след 14 години може да обичаш човека до себе си.“