Автор
Woman.bg

Тайната на Жизел Бюндхен за вътрешна хармония

Бразилският топ модел Жизел Бюндхен, който днес празнува рожден ден, разкри как поддържа вътрешната си хармония. Красавицата, която е майка на три деца, рядко изпада в депресии. Битовизмите не могат да сломят духа на красивата Жизел. Защото тя си има начин да справяне с тях...


„Всеки ден сме изправени пред избора да правим нещата по различен начин. Нищо не е вечно. Можем да решим да се променим днес, да опитаме нови неща, да си създадем нови здравословни навици, да научим нещо ново и да разширим нашето съзнание.

"Можем да променим всичко във всеки един момент. Бъдете наясно с това, което искате, вярвайте в себе си и чрез силата на вярата ще успеете“, сподели преди време 42-годишната красавица в Инстаграм.
Когато е уморена психически и физически, Жизел гледа да презареди батериите.

„Много пъти осъзнаваме, че сме напълно изтощени - емоционално и физически. Определено не се чувствам добре, когато съм в такова състояние на духа и тялото. Опитвам да намеря време за себе си. Презареждам се всеки ден като медитирам, моля се, разхождам се сред природата, наслаждавам се на изгрева на слънцето или просто дишам дълбоко.

"Мисля, че ще бъдем много по-щастливи, ако отделим малко време и за себе си“, откровена е Бюндхен.