Теодора Духовникова на 42 от плажа: Стил, сексапил и класа

Актрисата Теодора Духовникова показва стил и класа не само на сцената, но и в реалния живот. Българската Роми Шнайдер сподели красив фотос на профила си във Фейсбук преди броени дни и предизвика възторжени коментари под нея.

На снимката 42-годишната синеока брюнетка се разхожда по морския бряг, облечена в разкошен червен бански от две половинки, разкриващ изящния ѝ силует.


„Като се появи трендът с този бански, кифлите изпищяха, не, не, не го искаме. “Няма не”- тайно се забавлявах, защото се задаваха славните времена на кориците на Sport illustrated, но наистина нямах идея върху кой “ще заспи” модела ! Е, на теб, скъпа! Поздравления! Печелиш!, Радваш!“, гласи един от множеството комплименти под снимката, на която красивата Теодора позира с широка усмивка и коси, разпилени от вятъра.

Най-известните ѝ роли в театъра са тази на г-ца Д`Олбак в „Развратникът“ от Ерик-Еманюел Шмит, Мерилин в „Ръкомахане в Спокан“ от Мартин Макдона, Оливия в „Идеалният мъж“ от Оскар Уайлд, Мария в „Процесът срещу богомилите“ от Стефан Цанев и Регина в „Лисичета“ от Лилиан Хелман. Играе на сцената на Театър 199 в постановката „Гарванът“ от Калина Попянева, реж. Бина Харалампиева.


Духовникова участва и в множество български филми. Тя е българският глас на разказвача в късометражния филм, „Сляпата Вайша“, по разказа на Георги Господинов.

Четете още: