Автор
Веселина Петрова

Тежа 51 кг и знам езици: CV-то на Меган Маркъл шашна света

38-годишната Меган Маркъл е позната на телезрителите още преди да стане популярна като херцогинята на Съсекс. Зад гърба си има няколко участия в киното, както и в театрални постановки.

През 2002 г. дебютира в сериала „Главна болница“ като едновременно с това работи като фотомодел и актриса. На големия екран се появява във филмите „Помни ме“ и „Шефове гадняри“. Популярна обаче става с ролята си в "Костюмари".

Меган стажува известно време в американското посолство в Буенос Айрес, Аржентина, и учи един семестър в Мадрид, Испания.

Много нейни познати споделиха, че усилено си е търсила богат съпруг. А сега става ясно, че Маркъл е работила доста над себе си, за да се похвали с успех. И в кариерата, и на личния фронт.


Бъдещата съпруга на внука на кралица Елизабет Втора изненада тези дни британците със своята автобиография, която стана публична, заради големия интерес към всичко, свързано с нея.

Най-интересното в резюмето ѝ, написано, когато е била само на 24, е, че е посочила килограмите си и езиците, които владее. За своите 170 см Меган е тежала 51 кг. Амбициозната брюнетка знае испански и френски.
Наблегнала е на факта, че танцува балет и джаз.
По време на снимките на сериала „Костюмари" Меган е взимала уроци по кикбокс от известен холивудски актьор.