Автор
Пепа Попова - Пепита

Той, тя и морето, или просто Венсан, Тина и Рио

Рио де Жанейро е едно от любимите места на планетата на актьора Венсан Касел и модела Тина Кунаки, които не празнуват Нова година тук за първи път. И тази година те не направиха изключение да посетят любимото си място, а снимките на двойката от празниците отново получават статут на най-чувствените и страстните. На тях няма нищо излишно - само той, тя, морето и безграничната любов, която цари по между им.

View post on Instagram
 

Специалното възхищение на феновете беше предизвикано от кадъра, на който Венсан реше косата на Тина.

View post on Instagram
 



Празниците са и за приятели, песни и танци, а Венсан не пропусна да напише под една от публикациите, че който не харесва самба, не е добър човек.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Тина, от своя страна, не пропуска да сподели свои снимки, показвайки обширната си колекция бански костюми. Според модела през 2021 г. не можем без бикини в златни и червени нюанси.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Тук е моментът да припомним, че двойката се събра през 2015 г. на почивка и преди да се срещнат, според самата Кунаки тя не е знаела кой е Венсан Касел. Те обявиха връзката си в Instagram през август 2016 г., а първата им официална поява се състоя през ноември същата година на шоуто на Victoria's Secret в парижкия Grand Palais. На 24 август 2019 г. те се ожениха - сватбата се състоя в град Бидарт в югозападна Франция. Касел и Кунаки вече имат дъщеря Амазони.