Том Брейди разказа какво е да бъдеш с жена като Жизел Бюндхен

Том Брейди и Жизел Бюндхен рядко вдигат завесата на личния си живот. Те никога не са говорели публично за това как се отразяват успехите в кариерата им на семейната идилия и от какво се налага да се лишат, за да бъдат звездите, които са.

Но ето че легендарният спортист направи изключение и издаде някои истини за живота си с Жизел и жертвите, които правят и двамата в името на кариерата. Той сподели, че в момента бракът им минава през труден период. И въпреки че прекрасната Бюндхен се оттегли от света на модата още през 2015 г., тя все още има цели, които иска да постигне. А това неминуемо се отразява на възможността ѝ да бъде пълноценна майка и съпруга, а също влияе и на Том, който трябва да съвмести спорта с отглеждането на децата им.

"Мисля, че съпругата ми се грижеше твърде много за семейството през последните години. Тя не работи активно от 10-12 г., отдаде се изцяло на дома ни и отглеждането на децата. Но все още има цели, които иска да постигне и съвсем не се е оттеглила напълно от работата си", споделя Брейди.

Той сподели още, че покрай работата си е изпуснал и продължава да изпуска много ценни мигове с децата си. Но е благодарен, че футболът му позволява да има много свободно време, когато не е в състезателен сезон. В такива моменти Том прави всичко възможно да е най-добрия баща.

Преди време футболистът беше споделил, че бракът му отново е минал през изпитание, тъй като Жизел чувствала прекалено голяма тежест от постоянните ангажименти на Том и невъзможността му да поеме наравно с нея отговорностите в семейството.

Брейди разкри, че за моделката е било много трудно да се справи без него по време на всеки състезателен сезон, а и след това, тъй като той отделя време за другите си бизнес ангажименти и поддържането на идеална форма за следващия сезон. Което не му позволява отново да бъде пълноценен съпруг и баща. И в тези моменти Жизел често го питала: "А кога ще намериш време да закараш децата на училище?" и "Кога ще можеш да ми помогнеш вкъщи?".

Футболистът е категоричен, че когато прекрати кариерата си един ден, то съвсем няма да е по физически причини, а изцяло за да се отдаде на семейството си.

Четете още: Джулиана Гани сбъдва желания в секси костюм на ангел