Автор
Woman.bg

Том Ханкс е извън опасност. Лекари се борят за живота на съпругата му

Том Ханкс е изписан от австралийската болница, в която бе приет преди броени дни заедно със съпругата си - актрисата Рита Уилсън, съобщиха тази сутрин австралийските медии.

Припомняме, че актьорът се намираше под карантина, след като миналата седмица беше тестван положително за коронавирус.


Съпругата му обаче все още не е напълно възстановена и борбата за нейното здраве продължава. Липсват подробности около нейното състояние.

Ханкс и Уилсън лично оповестиха миналата седмица, че са диагностицирани с новия коронавирус, докато са били на снимки в Австралия. Това постави в опасност и други хора от екипа на филма за Елвис Пресли, в който Ханкс се снима.


Веднага след съобщението, че двамата са заразени, снимките на филма бяха отменени.

Вестта за състоянието на двамата актьори разтревожи стотици приятели на звездната двойка. Известно е, че Том страда от диабет тип 2.

В момента актьорът се намира в апартамента, който са обитавали със съпругата му в Австралия, докато се провеждаха снимките на филма с негово участие, написа The Star.

Оттам именно Ханкс е споделил първия си пост в Инстаграм след изписването му от болницата. Към кадъра, на който се виждат две филийки с течен шоколад в компанията на плюшено кенгуру със знамето на Австралия, Ханкс е написал: "Благодаря на всички, които помагат. Нека се грижим за себе си и един за друг. Ханкс."

View post on Instagram
 

Четете още: Холивуд в шок: Том Ханкс и съпругата му са с коронавирус