Автор
Ива Петрова

Топ 15 на най-хубавите крака на звездите (Галерия)

Хубавите крака не е задължително да са дълги. Прочутите холивудски диви са го доказали с личния си опит. Подбрахме за вас звездните хубавици с най-изящните крака, за които бихме могли да мечтаем.

Манекенката Емили Ратайковски е идеална по всички параметри. Първо – тя има съвършените гърди, второ – абсолютно плоско коремче и трето – умерено мускулести и дълги крака, които момичето никога не крие и затова носи шорти и къси поли. За да бъдат краката ѝ постоянно във форма, Емили активно се занимава с планински преходи и йога.


Емили Ратайковски

Едни от най-красивите крака в Холивуд принадлежат на 43-годишната Чарлийз Терон. Какъвто и тоалет да избере актрисата за появата си пред камерите, разкошните ѝ крака винаги се оказват в центъра на вниманието. Терон дължи стройните си изящни крака не само на природните си дадености, но и на дългите години уроци по балет. Благодарение на упорития си труд, Терон още на 16 години е участвала в конкурс за фотомодели и е заела първото място!


Чарлийз Терон

За красивото тяло на Дженифър Анистън се носят легенди. Но кой би си помислил, че преди началото на кариерата си хубавицата от гръцки произход е била пълничка? За да стартира като актриса, Дженифър свалила цели 14 кила! Разбира се, сега краката ѝ изглеждат разкошно. Самата актриса казва, че само упражненията и правилното хранене ѝ позволяват да поддържа фигурата си.

Дженифър Анистън

Четете още: 10 знаменитости с аутизъм